toggle menu Reserveren

Veerhuys Tante Jet ligt op een van de mooiste plekjes aan de Limburgse Maas

LET OP: Op zondag 16 oktober zijn wij in de middag gesloten i.v.m een besloten feest. In de avond zijn wij wel geopend voor diner!

 

Welkom op de website van restaurant Tante Jet! Het restaurant is genoemd naar het meisje Jet dat op 16-jarige leeftijd de verantwoordelijkheid kreeg voor het huiskamercafeetje bij het veerhuis aan de Maas. Tot op 80-jarige leeftijd zwaaide zij hier de scepter en tot in de verre omtrek was (en is) de naam van tante Jet een begrip. 

Het huidige Veerhuys heeft een gezellig cafĂ© met riante serre en terras met uitzicht op de Maas. Bij Tante Jet maken we graag tijd voor jou. Voor een lekkere kop koffie met Limburgse vlaai, een lunch, diner. Of voor een feestelijk jubileum tot een groepsdiner. Wij verzorgen elke bijeenkomst tot in de puntjes. We doen er alles aan om jouw bezoek onvergetelijk te maken.

Openingstijden

Openingstijden:

Maandag:         Gesloten

Dinsdag:          Gesloten

Woensdag:       10:00 - 22:00

Donderdag:      10:00 - 22:00

Vrijdag:            10:00 - 22:00

Zaterdag:          10:00 - 22:00

Zondag:            10:00 - 22:00

 

Stuur ons een mail 0478 - 532 942

Even voorstellen!

Lieve gasten,

Per 1 februari hebben wij, Yoeri en Nina, broer en zus de exploitatie van  restaurant Tante Jet en camping 't Veerhuys overgenomen van Jan en Kittie Bartels. Een nieuwe uitdaging waar wij ontzettend veel zin in hebben. Beide zijn wij in het verleden werkzaam geweest bij restaurant Tante Jet en hebben wij altijd gezegd dat het een droom zou zijn om deze zaak over te nemen. Deze droom is nu uitgekomen en wij hebben er ontzettend veel zin in!

Wij verwelkomen jullie graag in het restaurant of op de camping. Tot snel!

 

Groetjes,

Yoeri en Nina Janssen

Logeren bij tante Jet aan de Maas

Bij tante Jet kun je ook overnachten.

Je kan logeren in de Bed & Breakfast. Dit zijn luxe kamers met een adembenemend uitzicht op de Maas.   

Je kan ook met een eigen tent, camper of caravan logeren bij Camping 't Veerhuys.

Lees verder