toggle menu Reserveren

Veerhuys Tante Jet ligt op een van de mooiste plekjes aan de Limburgse Maas

Vlakbij het authentieke fruitdorpje Blitterswijck. Het restaurant is genoemd naar het meisje Jet dat op 16-jarige leeftijd de verantwoordelijkheid kreeg voor het huiskamercafeetje bij het veerhuis aan de Maas. Tot op 80-jarige leeftijd zwaaide zij hier de scepter en tot in de verre omtrek was (en is) de naam van tante Jet een begrip. 

Het huidige Veerhuys heeft een gezellig cafĂ© met riante serre en terras met uitzicht op de Maas. Bij Tante Jet maken we graag tijd voor jou. Voor een lekkere kop koffie met Limburgse vlaai, een lunch, diner. Of voor een feestelijk jubileum tot een groepsdiner. Wij verzorgen elke bijeenkomst tot in de puntjes. We doen er alles aan om jouw bezoek onvergetelijk te maken.

Openingstijden

Op donderdag, vrijdag en zaterdag zijn wij vanaf 12.00 uur geopend. Op zondag vanaf 11.00 uur. Van maandag t/m woensdag zijn wij gesloten.

Vanaf 1 april zijn we weer dagelijks geopend.

Tijdens de feestdagen zijn we van 26 december t/m donderdag 3 januari gesloten.

Vanaf vrijdag 4 januari zijn we weer normaal geopend

Stuur ons een mail 0478 - 532 942

Kerstmis aan de Maas

Met kerstmis is het restaurant weer helemaal in kerstsfeer de aankleding met passende muziek en natuurlijk het lekkere eten en drinken. Begin de dag met een heerlijke brunch met familie of gezellig met z'n tweetjes. Vanaf 11.00 uur bent u welkom.

Klik hier voor meer informatie voor de kerstbrunch

Vanaf 17.00 uur kunt u bij tante Jet terecht voor het heerlijke kerstdiner. Lekker op zijn Kerstbest een diner in drie, vier of vijf gangen.

Klik hier voor meer informatie voor het kerstdiner

Kerstmenu

Logeren bij tante Jet aan de Maas

Bij tante Jet kun je ook overnachten.

Je kan logeren in de Bed & Breakfast. Dit zijn luxe kamers met een adembenemend uitzicht op de Maas.   

Je kan ook met een eigen tent, camper of caravan logeren bij Camping 't Veerhuys.

Lees verder